Volleybalclub Merenwijk sluit seizoen af met sportieve instuif

Volleybalclub Merenwijk sluit seizoen af met sportieve instuif


Volleybalclub Merenwijk sluit de laatste weken van het seizoen af met gratis kennismakingsavonden voor volleybaltalent. In de maanden mei en juni kun je op donderdagavond gratis mee trainen en spelen in de sporthal aan het Broekplein. Wie voor 1 juli 2019 besluit lid wordt, krijgt bovendien 10% korting op de contributie voor het nieuwe seizoen.

VC Merenwijk, kortweg VCM, bestaat sinds 1975 en telt op dit moment zo’n 60 leden. De club draait met vier mixed en twee herenteams mee in de NeVoBo-recreantencompetie. Alle teams kunnen versterking gebruiken. Dames zijn extra welkom. Dus ben je 18+ en weet je hoe het spelletje gespeeld wordt? Kom langs en speel mee.

VCM organiseert jaarlijks het regionaal bekende Tulpentoernooi en een aantal interne toernooien waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Sporthal Broekplein heeft een gezellige bar voor de derde helft.

Loop gewoon eens binnen op donderdag. De wedstrijdteams starten om 20.45 uur. Aanmelden kan via secretaris@vcmerenwijk.nl. Meer informatie vind je op www.vcmerenwijk.nl.

Reageren is niet mogelijk.