Wedstrijden

Wedstrijden

VCM heeft momenteel drie recreanten mixteams (heren + dames) en een herenteam die altijd versterking kunnen gebruiken. De teams spelen regionale competitie op verschillende niveaus. De thuiswedstrijden spelen we in de sporthal aan het Broekplein op maandagen om 20.30 uur.

Wedstrijdschema
De wedstrijdschema’s zijn op de site van de Nevobo (volleybal.nl) in te zien. Uiteraard kan men ook de officiële Nevobo app gebruiken (Mijn Volleybal App).

Tip: als je op mijn.nevobo.nl op “Mijn wedstrijden” klikt, zie je de optie “Exporteren”. Kies “Toevoegen aan kalender”. 

Uitslagen

Uitslagen moeten digitaal worden doorgeven via het digitale wedstrijdformulier. Op de site van de Nevobo staat de handleiding van het DWF.

 

Indeling scheidsrechters

Zie de tab Fluiten.

Verzoek aan de scheidsrechters

Willen jullie kijken of de wedstrijden die jullie moeten fluiten jullie ook kunnen fluiten en geen andere volleybalverplichtingen hebben? Als je een wedstrijd vanwege vakantie niet kunt fluiten, dan graag zelf wisselen en dit aan wedstrijdsecretaris doorgeven.

Controleer je wedstrijden
Hoewel het ieders eigen verantwoordelijkheid is om in de gaten te houden wanneer ze moeten fluiten en tellen, raadt het bestuur van VC Merenwijk de aanvoerders aan om in de week van of voorafgaande aan de wedstrijd contact op te nemen met de tegenstander en de scheidsrechter om de wedstrijd te bevestigen. Dit voorkomt een hoop ongenoegen als wedstrijden verlaat beginnen of op het laatste moment afgezegd worden.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je die stellen via wedstrijdsecretaris@vcmerenwijk.nl