Wedstrijden

Wedstrijden

VCM heeft momenteel drie recreanten mixteams (heren + dames) en twee herenteams die altijd versterking kunnen gebruiken. De teams spelen regionale competitie op verschillende niveaus. De thuiswedstrijden spelen we in de sporthal aan het Broekplein op maandagen om 20.30 uur.

Wedstrijdschema
De wedstrijdschema’s zijn op de site van de Nevobo (volleybal.nl) in te zien. Uiteraard kan men ook de officiële Nevobo app gebruiken. (Mijn Volleybal App)

Tip: als je bij mijn.nevobo.nl op ‘programma’ klikt en naar beneden scrolt, zie je de optie “programma exporteren”. Kies toevoegen aan kalender. Vervolgens in je elektronische agenda importeren kiezen en het bestand programma.ics uit je downloadmap aanklikken.

Uitslagen

Uitslagen moeten digitaal worden doorgeven via het digitale wedstrijdformulier. Op de site van de Nevobo staat de handleiding van het DWF.

Indeling scheidsrechters

Zie de tab Fluiten.

Verzoek aan de scheidsrechters

Willen jullie kijken of de wedstrijden die jullie moeten fluiten ook kunnen fluiten en geen andere volleybalverplichtingen hebben? Helaas is het voor mij niet te doen om rekening te houden met vakanties. Als je een wedstrijd vanwege vakantie niet kunt fluiten, dan graag zelf wisselen en dit aan mij doorgeven.

Controleer je wedstrijden:
Hoewel het ieders eigen verantwoordelijkheid is om in de gaten te houden of er een wedstrijd is of men moet fluiten, raad het bestuur van VC Merenwijk ten zeerste aan de aanvoerders aan om in de week van of voorafgaande aan de wedstrijd contact op te nemen met de tegenstander en de scheidsrechter om de wedstrijd te bevestigen. Dit is ons inziens een kleine moeite, wordt door 90% van de tegenstanders als zeer attent ervaren en voorkomt een hoop ongenoegen als wedstrijden die verlaat beginnen of op het laatste moment af moeten worden geblazen.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je die stellen via wedstrijdsecretaris@vcmerenwijk.nl