Wedstrijden

Wedstrijden

VCM heeft vier mixed recreanten teams en twee herenteams die altijd versterking kunnen gebruiken. De teams spelen regionale competitie op verschillende niveaus. De thuiswedstrijden spelen we in de sporthal aan het Broekplein op maandagen om 21.00 uur.

Wedstrijdschema
De wedstrijdschema’s zijn per team te bekijken. Het totale wedstrijdschema is binnenkort hier in te zien.

Verzoek aan de scheidsrechters

Willen jullie kijken of de wedstrijden die jullie moeten fluiten ook kunnen fluiten en geen andere volleybalverplichtingen hebben? Helaas is het voor mij niet te doen om rekening te houden met vakanties. Als je een wedstrijd vanwege vakantie niet kunt fluiten, dan graag zelf wisselen en dit aan mij doorgeven.

Controleer je wedstrijden:
Hoewel het ieders eigen verantwoordelijkheid is om in de gaten te houden of er een wedstrijd is of men moet fluiten, raad het bestuur van VC Merenwijk ten zeerste aan de aanvoerders aan om in de week van of voorafgaande aan de wedstrijd contact op te nemen met de tegenstander en de scheidsrechter om de wedstrijd te bevestigen. Dit is ons inziens een kleine moeite, wordt door 90% van de tegenstanders als zeer attent ervaren en voorkomt een hoop ongenoegen als wedstrijden die verlaat beginnen of op het laatste moment af moeten worden geblazen.

Website NeVoBo
Voor het hele schema kunt je terecht op de website van www.volleyball.nl.
Ook kan men de uitslag digitaal doorgeven, hier staat de handleiding over het invullen van wedstrijduitslagen op de competitiesite