Klutstoernooi

Klutstoernooi

4 november 2021

Meld je aan tot donderdag 28 oktober via toernooi@vcmerenwijk.nl

Op 4 november 2021 is het weer zover. Het eerste klutstoernooi van het jaar is gepland. De voorbereidingen zijn al in volle gang en met jullie deelname belooft het weer een leuke avond te worden.

Inspelen vanaf 19:30, toernooi start om 20:00 uur!

Bij dit toernooi mag een introducee meegenomen worden. Enige voorwaarde is wel dat de introducee bekend is met volleybal en dat gespeeld moet kunnen worden op kluts niveau. Dus we gaan geen spelregels uitleggen en de bal mag ook niet gevangen worden tijdens een rally. Maar we gaan ook niet keihard smashen of andere moeilijke hogere volleybal technieken toepassen.

Voor diegenen die nieuw zijn (of vergeetachtig): een klutstoernooi is een toernooi waarbij alle deelnemers vanuit alle niveaus van VCMerenwijk (Recreanten, mix spelers, heren teams en donateurs) door elkaar in teams verdeeld worden en een kleine competitie spelen met korte wedstrijdjes. Ook is het de gewoonte dat tussen de wedstrijdjes door jullie kennis getest wordt met een quiz.

Natuurlijk wil ik heel graag van tevoren een inschatting hebben wie er allemaal meedoen en een gebalanceerde teamindeling maken en dus zou ik jullie willen vragen om een mailtje te sturen naar toernooi@vcmerenwijk.nl voor donderdag 28 oktober als je erbij gaat zijn. Graag in de mail of je een introducee meeneemt en wat zijn of haar niveau is.

Tot 4 november 2021!