Toernooi

Toernooi

VCM organiseert jaarlijks minimaal vier toernooien. Vaste waarden zijn de klutstoernooien (2x) waarbij spelers van alle niveaus gelegenheidsteams vormen die elkaar niet alleen op het veld maar ook in de klutskwis bestrijden. Een speelse manier om je clubgenoten beter te leren kennen. Het nieuwe jaar beginnen we met een oliebollentoernooi waarbij het culinaire arrangement geen uitleg behoeft (of luiden we het oude jaar uit?). Hoogtepunt is het jaarlijkse Tulpentoernooi: de “VCM-open” waaraan teams uit de wijde omgeving
meedoen.

Het eerstvolgende Tulpentoernooi wordt op zaterdag 6 april 2024 gehouden. Inschrijvingen zijn gestart en dat kan hier gedaan worden. 

Nevobo toernooien
Onze teams nemen ook deel aan toernooien van andere verenigingen. De officiële lijst met Nevobo toernooien is hier te vinden.

Klutstoernooi
Twee keer per seizoen organiseert VC Merenwijk een Klutstoernooi. Alle bestaande teams en recreanten worden dan ‘door elkaar geklutst’ en dat levert een gezellig en sportief toernooi op. De wedstrijden worden begeleidt met muziek en na afloop is er een hapje en een drankje in de kantine. Vanaf 19.30 uur kunnen we het linkerveld opzetten en warm spelen. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur stipt.

Input over thema’s zijn altijd welkom. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kan dat via toernooi@vcmerenwijk.nl