Nieuwe Leden, van harte welkom!

Nieuwe Leden, van harte welkom!

Op dit moment is er zowel bij de competitieteams als de recreanten ruimte voor nieuwe spelers. Kom gerust eens langs om te ervaren of VCM een vereniging is die bij je past. Je mag 3x gratis meetrainen, zonder verdere verplichtingen.

Mocht je een keer mee willen trainen, neem dan contact op met secretaris@vcmerenwijk.nl of vul onderstaande formulier in. Op basis van je volleybalervaring en voorkeur zullen we met de trainers overleggen bij welke training je het beste kunt starten. Op het blad bij het trainingsschema kun je in de gaten houden op welke tijd het team waarmee je mee kan trainen speelt en wat de trainingstijden zijn.

Deelname vanaf 18 jaar. Onze vereniging heeft helaas geen jeugd afdeling. Hiervoor verwijzen wij u naar Leython DC, Volleybalclub Oegstgeest, Volleybalclub Sassenheim en Gemini Kangeroes.

Mocht je besluiten lid te willen worden, dan kun je onderstaande formulier gebruiken. Iedere speler die competitie wil gaan spelen, zal door de vereniging ingeschreven worden als lid van de Nevobo.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VCM.