Archief van
Maand: januari 2022

Herstart training donderdag 20 januari 2022

Herstart training donderdag 20 januari 2022

Wij mogen weer trainen! Het kabinet heeft besloten dat sportclubs weer open kunnen. Wedstrijden en trainingen onderling op de eigen club zijn toegestaan. Verder gelden er voorwaarden voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs. De volgende regels gelden: Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.  Mondkapjes zijn verplicht, behalve tijdens het sporten. Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Geen publiek aanwezig. Kleedkamers, toiletten en…

Lees Meer Lees Meer

LET OP: Volleybalnet van school

LET OP: Volleybalnet van school

Omdat in het verleden het VOLLEYBALNET VAN SCHOOL vaak in de kist van VCM terecht is gekomen zijn er labels aan het schoolnet gehangen – zie foto. De netten met label zijn van school en horen dus niet in onze kist!

Tulpentoernooi 2022

Tulpentoernooi 2022

Het Tulpentoernooi 2022 zal helaas ok dit jaar niet plaats vinden i.v.m. alle onzekerheden rondom de Corona-maatregelen. Volleybal Club Merenwijk heeft besloten om het op 19 maart geplande toernooi niet te organiseren. Wij betreuren dit ten zeerste en hopen toch op een redelijk gewoon volleybal-jaar 2022.