Woord van onze voorzitter

Woord van onze voorzitter

Beste leden van VC Merenwijk,

Beetje te laat voor een nieuwjaarsgroet maar ik hoop dat 2023 goed is begonnen voor jullie. Namens het bestuur wil ik graag een nieuwsbrief schrijven als voorzitter. 

We zijn als dit bestuur een half jaar verder en er is veel gebeurd; we hebben maandelijks vergaderd, nieuwe wedstrijdshirts, twee prachttoernooien en een aantal besluiten genomen. 

Heb je als lid een idee voor de vereniging? Of een vraag voor het bestuur? Schroom niet.

Elke week zien wij elkaar op Broekplein in de zaal en/of de gezellige bar van Rob en Patricia. Buiten het volleybal, kan er bij onze leden iets persoonlijks spelen. Ik hoop dat mensen de vrijheid en ruimte voelen om dit te delen met andere verenigingsleden. Het bestuur wil ook een luisterend oor bieden als daar behoefte aan is. Weet dat je mij altijd een bericht mag sturen op de e-mail, bellen of een appje kan sturen. De contactgegevens zijn te vinden in de nieuwsbrief! Ook wil ik erop attenderen dat wij een aangewezen vertrouwenspersoon hebben binnen onze vereniging; Annemarie van Arkel. 

Vanwege mijn enkelblessure ben ik in mindere mate aanwezig, maar ben zeker bereikbaar. Ik wil namelijk graag weten hoe het met de mensen gaat en wat er speelt. 

VC Merenwijk is een vereniging waar wij elke week op donderdag bij elkaar komen om te sporten. Sommige pas kort en anderen al decennia. Daar zijn wij als vereniging en bestuur erg trots op. De verbondenheid is belangrijk. Soms speelt die verbondenheid vooral binnen de groep waar mensen trainen/spelen en andere keren vereniging breed. Dat laatste was goed te merken bij het klutstoernooi, maar ook bij het oliebollentoernooi. Wat een fantastische en gezellige avond. Bedankt daarvoor Sander van Es, en Anneke en Sander voor sponsoring van de oliebollen. 

Op naar het volgende toernooi! 

Save the date! Tulpentoernooi 2023
Zaterdag 22 april 2023 in Leiderdorp, de Does

Hebben jullie nog ideeën over sponsoring of andere inspiratie? Meedenken mag altijd.

Ik hoop dat we de rest van dit seizoen 2022/2023 gezond, blessurevrij en met plezier kunnen doorzetten. Het bestuur zal zich met plezier inzetten voor de leden. 

Met sportieve groet,
Sanne van Rein
Voorzitter VC Merenwijk

Reacties zijn gesloten.