Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi

Beste VCM-ers,

Het einde van het jaar nadert snel. Na het enorme succes van het afgelopen Klutstoernooi met meer dan 45 deelnemers, staat een volgende VCM traditie voor de deur. Op donderdag 29 december hebben we het Olieballentoernooi. We starten de avond om 19:30 met inspelen. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur. Graag vragen we je je van tevoren via toernooi@vcmerenwijk.nl aan te melden.

De opzet van het Olieballentoernooi is ietsje anders dan je gewend bent. Om het geheel iets dynamischer te maken zullen we kortere wedstrijden spelen. Dit doen we in drie rondes waarbij je iedere keer in een andere samenstelling speelt. Jouw individuele resultaat bepaalt of je uiteindelijk terecht komt in de VCM-OLIEBALLEN-FINALE.

Vind je het leuk om iemand uit jouw omgeving mee te nemen die het ook leuk vindt om te volleyballen? Meenemen! Introducees, oud-leden en donateurs zijn van harte welkom. Om mee te kunnen doen is het wel van belang dat je de basisvaardigheden van het volleybal kent.

Dus geef je op en we zien je graag op 29 december om 19:30 op het Broekplein. Na het toernooi zullen we proosten op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe.

Groet namens het VCM-bestuur,

Matty, Kim, Sanne, Stef en Sander

Reacties zijn gesloten.