Herfst editie

Herfst editie

Beste VCMer,

De herfst is officieel begonnen! Met dit weer kun je er ook echt niet omheen. De één baalt hier ontzettend van en de ander vindt het wel lekker dat die hitte voorbij is. Zelf denk ik dat trainen met dit klimaat aangenamer is, maar van de bank af komen wordt wel weer moeilijker (vooral als je net lekker onder een dekentje lig). Gelukkig ben ik na een training meestal wel weer blij dat ik ben geweest. 

Zaterdag 17 september hebben wij de Verenigingendag in de Kopermolen gehad. Helaas zat het weer niet mee. We hebben tussen de buien door wel met heerlijk zonnetje kunnen ballen en ook mensen gesproken. Er waren nog verbazingwekkend veel mensen die niet weten dat er donderdag avond gevolleybald wordt in Merenwijk.
Het bestuur wilt Marcel, Anneke, Henk, Thom, Annemarie van A., Simone, Dick en Annemarie van U. bedanken voor het helpen op- en afbouwen, ballen, flyeren, gezelligheid en de rest die even langs zijn geweest om gedag te zeggen. Jullie inzet wordt enorm gewaardeerd!

Verder wil ik degenen die hun (eerste termijn) contributie nog niet hadden betaald, op attenderen dit voor 15 oktober te doen. 

  • Voor trainings lid is het €100 ; eventueel in 4 termijnen van €25. 
  • Leden die in een wedstrijdteam spelen zijn €65 extra verschuldigd; eventueel in 4 termijnen te voldoen, waarvan 3x €40 en laatste termijn €45.

Dit kan betaalt worden via de betaallink, door hier te klikken. 
Of per overschrijving naar het IBAN NL 56 INGB 0003 8115 00.
Heb je specifieke vragen, dan kun je hiermee terecht bij Matty via penningmeester@vcmerenwijk.nl

Ik wil meteen van deze gelegenheid gebruik maken om de donateurs te bedanken, die jaarlijks hun bijdrage aan de vereniging leveren. Bij minimaal €7,00 per jaar ondersteunen zij VCM.
Jullie zijn toppers!

– Wisten jullie dat Nevobo deze maand hun 75 jarige bestaan hebben gevierd?
– De nieuwe competitie shirts zijn besteld! 
– Wisten jullie dat Sponsorkliks voor VCM wel lekker gaat? 

Fijne avond en tot donderdag!

Kim – secretaris

Reacties zijn gesloten.