Tulpentoernooi 2014 weer groot succes (incl. foto's)

Zaterdag 29 maart was het weer tijd voor de klassieker onder de volleybaltoernooien: het Tulpentoernooi van VCM. Editie 2014! Het supergezellige toernooi vond ook dit jaar weer plaats in sporthal De Does te Leiderdorp. De sporthal druppelde ruim voor aanvang al vol met enthousiaste volleyballers. Iedereen had er zin "an", dat was goed te merken. 

Om 11.00 uur scherp werd er afgeslagen. De wedstrijden volgden elkaar in een strak tempo op en er werd op een sportieve wijze flinke strijd geleverd. Tussen de wedstrijden door was het mogelijk om buiten op het terras eventjes op adem te komen. Heerlijk genieten van het lentezonnetje. Veelal onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe lekker het buiten ook was, steeds was men op tijd terug in de hal. Binnen werd er gevolleybald en daar ging het toch om.

In een gezellige sfeer zijn er in totaal 60 wedstrijden afgewerkt, verdeeld over 4 poules. 4 poules, dus ook 4 kampioenen. Aan het eind van het toernooi werden die in het zonnetje gezet. West!ern (mixpoule laag), Nesselande Mix (mixpoule midden), Retro's Visade Voorburg 2 (mixpoule hoog) en Nesselande (herenpoule) werden breed lachend voorzien van bosjes winnaarstulpen. Na de prijsuitreiking dronk men nog een laatste glas, nog een laatste praatje en tenslotte ging iedereen moe maar tevreden huiswaarts.