Grikibi volleybaltoernooi te Benthuizen”

Beste Sporters,

De Stichting GRIKIBI organiseert op zondag 9 maart 2014 het traditionele “Grikibi volleybaltoernooi te Benthuizen” in sporthal “De Hill” van 09.30 uur tot 17.30 uur. Aanmelden voor dit toernooi doet u bij voorkeur op onze website www.grikibi.nl.

Per e-mail of via bijgaand inschrijfformulier is ook mogelijk. De bijdrage is € 40,- per team en inschrijven met meerdere teams is mogelijk. Voor een goede indeling van de drie velden in de ochtendpoule verzoeken wij u bij aanmelding via mail de teamsterkte aan te geven, zoals dit ook wordt gevraagd op het inschrijfformulier

Het inschrijfformulier ontvangen wij graag uiterlijk 16 februari 2014 en het inschrijfgeld uiterlijk 23 februari 2014. Aangezien slechts 18 teams kunnen deelnemen aan dit toernooi, zal de datum van ontvangst van het inschrijfgeld bepalend zijn voor de inschrijving en niet de inschrijving zelf.

Wij hopen jullie in topvorm zondag 9 maart 2014 te mogen verwelkomen om 09.00 uur (een half uurtje voor aanvang) te Benthuizen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Zoals gebruikelijk zijn in de kantine drankjes en andere versnaperingen te verkrijgen. Vanaf 11.00 uur komen daar ook de diverse overheerlijke Surinaamse hapjes bij. Gezien dit riante aanbod wordt het nuttigen van eigen consumpties door de beheerder van de Hill niet op prijs gesteld. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Ongeveer één week voor aanvang van het toernooi is het programmaboekje van het Grikibi volleybaltoernooi te bekijken op onze website www.grikibi.nl. Contactpersonen van de teams worden per e-mail hiervan op de hoogte gesteld, geef daarom een contact e-mailadres op bij de inschrijving.

Voor nadere informatie kunt u zich telefonisch wenden tot Frans Kornaat 079 3411678 of per e-mail: grikibi@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur