Uitnodiging voor buitentoernooi Liusna in Lisse

Middels deze mail willen we u graag uitnodigen voor het buitentoernooi dat Liusna deze zomer, na enkele jaren van afwezigheid, weer gaat organiseren. Dit recreatieve volleybaltoernooi zal plaats gaan vinden op zaterdag 31 augustus op het gras van de Lissesche IJsclub. Hieronder treft u meer informatie over dit toernooi aan. We zouden u willen vragen deze informatie onder uw leden te verspreiden en bijgevoegde poster op te hangen en/of op uw website te plaatsen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Buitentoernooi
Het buitentoernooi van Liusna staat open voor alle teams die in een mix samenstelling (minimaal 2 vrouwen) recreatief willen volleyballen. Dit kunnen zowel niet volleyballers en gelegenheidsvolleyballers zijn als (recreatieve) volleyballers die voor het zaalseizoen weer begint graag nog een keer buiten willen volleyballen. Er wordt zes tegen zes gespeeld.

Het toernooi zal rond 11 uur 's morgens starten en zal ongeveer rond 17 uur afgelopen zijn. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spelen de teams op tijd of om gewonnen sets. De aanmeldingen worden verdeeld over tenminste twee poules: een beginners en een meer gevorderde poule. Bij aanmelding zal een indicatie van het niveau worden gevraagd. Tussen de wedstrijden door is er gelegenheid de inwendige mens te verzorgen met een hapje en een drankje. Hiertoe wordt een gezellig terras ingericht. Ook publiek is hier van harte welkom.

Inschrijven
U kunt een team digitaal inschrijven door een e-mail te sturen naar vcliusna@gmail.com. De kosten van inschrijving bedragen € 25 per team. Geef bij inschrijving de teamnaam, het aantal spelers / speelsters, het niveau en de contactgegevens van de contactpersoon door. Het inschrijfgeld dient voor 15 augustus te zijn voldaan op bankrekeningnummer 1114.79.118. t.n.v. Volleybalclub Liusna onder vermelding inschrijfgeld buitentoernooi Liusna en de naam van het team. Inschrijven is mogelijk tot en met 25 juli.

Weer
Het is gebruikelijk om ook met minder weer te volleyballen. Slechts bij zeer slecht weer wordt een toernooi afgelast. Mocht dit het geval zijn dan zult u tijdig worden geïnformeerd. Maar we gaan natuurlijk uit van uitstekend volleybalweer in augustus.

Kleedruimte
U dient er rekening mee te houden dat de accommodatie niet beschikt over kleedruimte. Het is dus niet mogelijk zich om te kleden. Verdere informatie volgt na inschrijving. Meer informatie over het buitentoernooi van Liusna kunt u vinden op de website van Liusna: www.liusna.nl onder de noemer Toernooien. Noteer nu eerst vast 31 augustus in de agenda, en maak uw mede-volleyballers warm voor deelname! We hopen vele teams op het gras van de Lissesche IJsclub te mogen begroeten op zaterdag 31 augustus.

Vriendelijke groeten,

namens de organisatie van het buitentoernooi van Liusna
Dennis van Kins en Anke ten Velde

Download de poster >>