Bestel kaarten voor oefeninterland Nederland-Duitsland

Op zondag 1 september 2013 organiseert Gidion samen met de NeVoBo en sportcomplex Merwestein de heren oefeninterland Nederland – Duitsland in Nieuwegein! De lange Oranje mannen zijn dan in voorbereiding op het EK.

NED-DUI-heren-poster-NieuwegeinGidion, importeur van meerdere sportmerken, bestaat 20 jaar. Om dit te vieren organiseert Gidion de volleybalinterland tussen het Nederlands herenteam en Duitsland in sportcomplex Merwestein in Nieuwegein op zondag 1 september om 16.00 uur. De zaal gaat om 14.30 uur open. Voor beide teams is deze wedstrijd een onderdeel van de voorbereiding op het Europees Kampioenschap volleybal dat van 20 tot en met 29 september wordt gespeeld in Denemarken en Polen.

Voor beide teams is deze wedstrijd een onderdeel van de voorbereiding op het Europees Kampioenschap volleybal dat van 20 tot en met 29 september wordt gespeeld in Denemarken en Polen.

Kaarten
Toegangskaarten voor deze wedstrijd kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen van 4 tot 16 jaar. De kaarten zijn te bestellen op www.gidion.nl/20jaar. Ook staan hier leuke arrangementen. Zo kunnen volleyballiefhebbers voorafgaand aan de wedstrijd beachvolleyballen op het buitenterrein bij Merwestein. Ook kan een kaartje gecombineerd worden met een lekkere maaltijd in het Sportbrasserie van Merwestein of zwemmen in het subtropisch zwembad.

Aanbiedingen
Bezoekers van de wedstrijd kunnen op vertoon van hun toegangskaartje gebruik maken van enorme jubileumkortingen bij de verkoopstand in de hal van Merwestein. Zo worden onder meer volleybalbroekjes van GI&DI en TR2 kniebeschermers met 40 procent korting verkocht.

Oude ballen inleveren
Gidion steunt volleybalprojecten in derde wereldlanden. Daarom worden voorafgaand aan de wedstrijd oude volleyballen ingezameld. Iedereen die een bal inlevert krijgt een lot, waarmee leuke prijzen te winnen zijn bij de verloting die tijdens één van de pauzes in de wedstrijd wordt gehouden. De prijzen zijn: een beachvolleybal, een hangmat, een Funtec set (beachvolleybalveld), een ballentas met ballen en als hoofdprijs kleding voor een heel team.

Informatie
Voor informatie en het kopen van kaarten kunnen belangstellenden terecht op www.gidion.nl/20jaar.