Volleybalsport herdenkt Ingrid Visser en Lodewijk Severein

Bericht van NeVoBo: De afgelopen weken is de volleybalgemeenschap in de ban geweest van de vreselijke gebeurtenissen rondom Ingrid Visser en Lodewijk Severein. Vanuit allerhande hoeken werd – ook aan ons adres - medeleven betuigt. Daarnaast werd de familie ondersteund bij hun zoektocht naar Ingrid en Lodewijk door de volleybalgemeenschap doordat berichten van en op verzoek van de familie massaal werden gedeeld en verspreid.

ingridvisserHet is je vast niet ontgaan dat er op zaterdag 15 juni om 14:00 uur een publieke afscheidsbijeenkomst plaatsvindt ter nagedachtenis aan Ingrid en Lodewijk. De familie heeft iedereen die zich verbonden voelt met Ingrid en/of Lodewijk hiervoor uitgenodigd. Aan bezoekers van de bijeenkomst wordt gevraagd een bloem mee te nemen. Terplekke is eveneens de mogelijkheid het condoleanceregister te tekenen. Ons is door de familie verzocht dit bericht breed te delen, zodat de hele volleybalgemeenschap geïnformeerd is over het plaatsvinden van de bijeenkomst. Meer informatie over de bijeenkomst op 15 juni en een pdf van de rouwkaart kun je raadplegen via deze link.

De familie zal daarnaast in besloten kring afscheid nemen van Ingrid en Lodewijk.

De volleybalsport herdenkt Ingrid en Lodewijk bovendien door alle spelers, staf en officials bij hun wedstrijden in de maand juni een rouwband te laten dragen. Eveneens wordt in deze periode bij alle wedstrijden in Nederland, waar onze nationale teams aan deelnemen, een minuut stilte in acht genomen. De Grand Slam Beachvolleybal zal worden stilgelegd tijdens bovengenoemde herdenkingsbijeenkomst. Aan alle verenigingen en organisatoren van wedstrijden en toernooien in de maand juni is verzocht voor de start van een wedstrijddag een minuut stilte in acht te nemen of wanneer dat bij de start van de wedstrijden niet gaat, een ander passend moment te kiezen.

De familie heeft laten weten deze maatregelen bijzonder te waarderen en deed het nadrukkelijke verzoek de sport doorgang te laten vinden.