Theatervoorstelling voor sportclubs

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’

Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs. Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Na de succesvol ontvangen eerste uitvoering op 14 november komen de acteurs van “Wel winnen hé!” opnieuw naar Leiden om hun voorstelling te spelen. Zeer actueel na alle ontwikkelingen van de afgelopen maanden. Op ludieke wijze worden verschillende thema’s die in de sport leven (o.a. gebrek aan vrijwilligers, Fair Play, fanatieke ouders, partijdige scheidrechters, de ‘vijfde’ colonne) gespeeld met het doel om het publiek een spiegel voor te houden. De eerste voorstelling lukte dit feilloos. Vandaar dat de mening van het publiek van die eerste voorstelling unaniem was dat veel meer mensen, die actief zijn in de sport, deze voorstelling moeten gaan zien.

Het verschil tussen de eerste en tweede voorstelling is dat er na afloop medewerkers van “een veiliger sportklimaat” (een initiatief van álle sportbonden) aanwezig zijn om mee te denken hoe uw vereniging met deze uitdagingen aan de gang kan gaan; zij denken gratis mee!

Woensdag 20 maart is de voorstelling opnieuw te zien in om 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Kaarten kosten slechts  5 euro en zijn te bestellen op www.welwinnenhe.nl. Op deze site is meer informatie te vinden over de actie. Snelle actie is geboden, want de voorstelling is al 20 maart aanstaande!

Sportieve groeten,

Rik van der Geest
Sportbedrijf Leiden
Sportstimulering en Verenigingsondersteuning
071-5163804 of 06-52044052