Klutstoernooi op 8 nov. 2012

Komende donderdag, 8 november, houden we weer ons traditionele Klutstoernooi. Wegens de asbest-situatie in Broekplein zal het toernooi in de sportzaal van het Da Vinci College (B├Ętaplein 24, 2321 KS te Leiden) worden gehouden. Omdat er geen kantine aanwezig is zal de organisatie zorgen voor wat drankjes en hapjes. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur stipt en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Zorg dat je op tijd bent om warm te spelen en als je de mogelijkheid hebt om wat eerder te komen dan komt dat goed uit bij het opbouwen van de velden.

Op dit moment hebben we 40 inschrijvingen. Heb je je nog niet opgegeven stuur dan een mailtje naar redacteur@vcmerenwijk.nl.

Parkeren kan langs de Lammenschansweg (bij Gamma) of via Kanaalweg -> Bedrijventerrein Kanaalpark. Van daaruit is het maar een klein stukje lopen (zie plattegrond).

Om veiligheidsredenen gaat de buitendeur tijdens het toernooi op slot. Zorg dus dat je op tijd bent of bel het mobiele nummer dat op de deur geplakt wordt (als je tenminste je mobiel bij je hebt) dan komt iemand de deur openen.

Graag tot donderdag!

Toon Verhoeven
Feestcommissie