Mix 1 in het Volcano toernooi 2012

Het aantal toernooien neemt langzaam af maar er is één toernooi dat al jaren populair en dat is het Volcano toernooi in Delft. Dus traditiegetrouw schreef Mix 1 zich ook dit jaar weer in voor dit toernooi dat op een drietal maandagavonden plaatsvond.

volcano2012Het was even puzzelen om voor alledrie de avonden een compleet team samen te stellen, maar met de nodige invallers bleek dat geen probleem. De eerste avond wist Mix 1 zich goed te handhaven. De tweede avond was al wat zwaarder en uiteindelijk werden de laatste twee wedstrijden op maandag 2 juli gespeeld. Slechts 1 setje wisten ze binnen te slepen maar in de laatste wedstrijd tegen de latere winnaar Kratos gaven ze heel goed partij en verloren beide sets met slechts een paar punten verschil.

Er zat heel wat publiek te kijken en die hadden zichtbaar genoten van het leuke en spannende spel. Complimenten dus voor alle Merenwijkers.

De organisatie was als vanouds weer goed, met vaste scheidsrechters en goede wedstrijdschema's en de warme hap. Uiteindelijk werd Mix 1 zesde van in totaal zeven teams maar het was weer een erg leuk toernooi met hele leuke wedstrijden. En volgend jaar proberen we het gewoon weer opnieuw.

volcano2012 2