CSM - Grikibi Toernooi. De laatste plekken!

Beste Sporters,

Binnenkort is het weer zo ver, ons gezellig CSM - Grikibi Toernooi! De inschrijving is nog open op www.csm-volleybal.nl om de laatste plekken op te vullen, wees er snel bij!

De Stichting CSM organiseert op zondag 22 april 2018 van 09.30 uur tot 17.30 uur het traditionele CSM - Grikibi volleybaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi niet meer plaats vinden in Benthuizen, het toernooi is verplaatst naar Sporthal de Oosterpoort, in Zoetermeer.

Aanmelden voor dit toernooi doet u via het inschrijfformulier op onze website www.csm-volleybal.nl. De bijdrage is € 45,- per team en inschrijven met meerdere teams is mogelijk. Voor een goede indeling van de drie velden in de ochtendpoule verzoeken wij u bij aanmelding via mail de teamsterkte aan te geven, zoals dit ook wordt gevraagd op het inschrijfformulier.

grikibi toernooi

Aanmelden en betaling van het inschrijfgeld kan tot 27 maart 2018. Een team is pas in geschreven als ook het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van CSM Volleybal.

Wij hopen jullie in topvorm zondag 22 april 2018 te mogen verwelkomen om 09.00 uur (een half uurtje voor aanvang) te Benthuizen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Zoals gebruikelijk zijn in de kantine drankjes en andere versnaperingen te verkrijgen. Let wel, drankjes en versnaperingen kunnen enkel met pin worden voldaan!

Vanaf 11.00 uur komen daar ook de diverse overheerlijke Surinaamse hapjes bij, deze kunnen met cash en pin worden voldaan. Gezien dit riante aanbod is het nuttigen van eigen consumpties niet toegestaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Ongeveer één week voor aanvang van het toernooi is het wedstrijdprogramma op onze website www.csm-volleybal.nl te bekijken. Contactpersonen van de teams worden per e-mail hiervan op de hoogte gesteld, geef daarom een contact e-mailadres op bij de inschrijving.

Voor nadere informatie kunt u zich telefonisch wenden tot Erik Willemstein (06-30464610) of Stefan Vrolijk (06-22380370).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CSM Volleybal Zoetermeer