Grikibi Toernooi 2017

Beste Sporters,

De Stichting CSM organiseert op zondag 9 april 2017 van 09.30 uur tot 17.30 uur het traditionele “Grikibi volleybaltoernooi te Benthuizen” in sporthal “De Hill”. Afgelopen jaar heeft CSM Volleybal Zoetermeer met trots de organisatie van dit prachtige toernooi overgenomen, het toernooi is hernoemd naar: “CSM – Grikibi Toernooi”. Wij danken de Grikibi Organisatie voor hun jarenlange inzet!

grikibi toernooiAanmelden voor dit toernooi doet u bij voorkeur via het inschrijfformulier op onze website http://www.csm-volleybal.nl/csm/grikibi-tournooi/grikibi-test-wedstrijden of via www.csm-volleybal.nl via het hoofdmenu "Grikibi".

De bijdrage is € 40,- per team en inschrijven met meerdere teams is mogelijk. Voor een goede indeling van de drie velden in de ochtendpoule verzoeken wij u bij aanmelding via mail de teamsterkte aan te geven, zoals dit ook wordt gevraagd op het inschrijfformulier

Aanmelden en betaling van het inschrijfgeld kan tot 27 maart 2017. Een team is pas in geschreven als ook het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van CSM Volleybal. Wij hopen jullie in topvorm zondag 9 april 2017 te mogen verwelkomen om 09.00 uur (een half uurtje voor aanvang) te Benthuizen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Zoals gebruikelijk zijn in de kantine drankjes en andere versnaperingen te verkrijgen. Vanaf 11.00 uur komen daar ook de diverse overheerlijke Surinaamse hapjes bij. Gezien dit riante aanbod is het nuttigen van eigen consumpties niet toegestaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Ongeveer één week voor aanvang van het toernooi is het wedstrijdprogramma op onze website www.csm-volleybal.nl te bekijken.

Contactpersonen van de teams worden per e-mail hiervan op de hoogte gesteld, geef daarom een contact e-mailadres op bij de inschrijving. Voor nadere informatie kunt u zich telefonisch wenden tot Erik Willemstein (06-30464610) of Stefan Vrolijk (06-22380370).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CSM Volleybal Zoetermeer