Blokkeer/Duinrelltoernooi 2015

Ons jaarlijkse BlokkeerDuinrelltoernooi wordt voor de 29e keer gehouden in het weekend van 12, 13 en 14 juni 2015. Op vrijdag 12 juni is dit jaar een Hayppy Hour bij de horecatent. Op zaterdag 13 juni treedt de coverband Party Criminals op.

Inschrijven voor het een- of tweedaags toernooi is vanaf nu mogelijk via www.blokkeerduinrell.nl of via bijgaand inschrijfformulier. Voor info mail je naar: info@blokkeerduinrell.nl. Een superleuk volleybal weekend gewenst.

NIVEAU

Senioren:
Dames en Heren Regiodivisie, Promotieklasse en alle lagere klassen

Recreatie:
Dames, Heren en Gemengd Jeugd: Meisjes en Jongens A en B niveau

INSCHRIJVEN

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 5 juni 2015 via het bijgevoegde inschrijfformulier of via het formulier op onze website: www.blokkeerduinrell.nl. Let op: terugtrekken van teams is mogelijk tot en met 5 juni 2015. Na deze datum wordt geen restitutie verleend! Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst van het inschrijfgeld. We kunnen een team echter pas definitief toelaten als wij zowel het inschrijfgeld als het inschrijfformulier ontvangen hebben. INSCHRIJFGELD Deelname aan het eendaagse toernooi: € 40,- per team Deelname aan het tweedaagse toernooi: € 60,- per team Het inschrijfgeld dient vooruit te worden betaald door overmaking op rekening NL09INGB0000395036 t.n.v. Toernooicommissie PVC/Blokkeer te Den Haag o.v.v. teamnaam/verenigingsnaam! N.B.: vermeld bij overmaking via internet niet alleen je (team)naam, maar ook duidelijk je adresgegevens!

EENDAAGS TOERNOOI EN TWEEDAAGS TOERNOOI

Bij deelname aan het eendaagse toernooi op zaterdag speel je tussen 10.00 en 18.00 uur minstens 4 wedstrijden. Wil je alsnog ook op zondag spelen, dan kun je je, tot zaterdag 19.00 uur, bij het wedstrijdsecretariaat aanmelden. Na betaling van € 20,- word je alsnog ingedeeld in een poule op de zondag. Bij deelname aan het tweedaagse toernooi op zaterdag en zondag speel je zowel zaterdag als zondag vanaf 10.00 uur minstens 4 wedstrijden. Deelnemers aan het tweedaagse toernooi kunnen gebruik maken van het totaalpakket (zie later op dit informatieblad). N.B.: Als je je team inschrijft voor het tweedaagse toernooi en je besluit om welke reden dan ook op zondag toch niet te spelen, dan krijg je geen restitutie van je inschrijfgeld voor die dag!

TOTAALPAKKET VOOR DEELNEMERS TWEEDAAGS TOERNOOI

Ook dit jaar kun je groepskorting krijgen voor 6 personen als je deelneemt aan het tweedaagse toernooi. Voor slechts € 185,- krijg je toegang tot de disco op vrijdag, de barbecue op zaterdag, toegang tot de band Party Criminals en ook het inschrijfgeld is hierbij inbegrepen. Dat is een korting van € 10,- op de normale prijs.

Download de informatie >>
Download het inschrijfformulier >>